Unieke speciaal geselecteerde wijnen van traditionele kleine wijnhuizen

Romkes Tiental

Jaarlijks bezoek ik in Frankrijk en Spanje talloze wijnhuizen. Hier maak ik een zorgvuldige selectie van kwalitatief hoogstaande wijnen vervaardigd door de kleinere wijnhuizen. Hierbij stel ik voor u Romkes Tiental samen. Een uitgekiende selectie van heerlijke wijnen voor dit seizoen.

Traditionele bereidingswijze

Hier staat de eigenaar nog zelf zelf met hun voeten in de aarde om het proces jaar in jaar uit op de voet te volgen. De oorspronkelijke uitgangspunten, vaak overgegeven van generatie op generatie, van de traditionele bereidingswijze zorgen stuk voor stuk voor de unieke karakteristieke eigenschappen van deze overheerlijke wijnen. Deze speciaal door mij geselecteerde wijnen zijn puur, dat ruik je, dat proef je en doet je verlangen naar meer. Mag ik u uitnodigen om een kijkje te nemen in mijn exclusieve selectie “Romkes Tiental” voor 2022.

Wijngaard

ROMKES TIENTAL 2022

Strenge selectie

U zult begrijpen dat niet iedere wijn door mijn strenge selectie komt. De wijnen moeten voldoen aan

  • Respect voor de natuur
  • Zuiverheid
  • Prijs Kwaliteit
  • Graag nog een glas

Het volgens deze wijze van produceren van “eigen” wijnen geeft de wijn een eigen karakter, maakt de wijn uniek en onderscheidend. De wijnboer is door deze wijze van produceren echt afhankelijk van wat de natuur levert. Hierdoor zijn de oplages gelimiteerd. 

Wijnboer
romkeswijnenspijs

Wijncursus

Een aantal keer per jaar is er gelegenheid om bij mij in een sfeervolle omgeving kennis te maken met deze verrukkelijke wijnen. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om kennis te maken met deze unieke selectie van deze wijnen waarvan de oplage beperkt is.