6 Bouteilles spéciales de Domaine Jones

Oorspronkelijke prijs was: €95,50.Huidige prijs is: €85,00.

De 6 speciale flessen van wijngaard Domaine Jones, Tuchan, Laguedoc, Zuid-Frankrijk. Normaal € 95,50. Speciaal voor mijn wijnvrienden € 85,00.

De 6 speciale flessen van wijngaard Domaine Jones, Tuchan, Languedoc, Zuid-Frankrijk

Domaine Jones Blanc – heeft een licht bloemig aroma van wilde lentebloemen, amandelbloesem, meloen en een vleugje venkel.
Domaine Jones Rouge – zit vol soepel, levendig fruit, pure aardbeien, frambozen en een scheutje zijde met een vleugje wildernis………
Domaine Jones Carignan – is springlevend met rode bessen, kruiden en peper. Carignan is de stoere druif van de Languedoc. Hij werd gewaardeerd om zijn hoge opbrengsten die een minder dan gemiddelde wijn opleverden en die in de meeste gemengde wijn in dit gebied terechtkwamen. Nu beleeft het iets van een renaissance, aangezien de 100 jaar oude wijnstokken en kleine opbrengst en een mooie, geconcentreerde, ronde wijn maken.
Domaine Jones Fitou – gemaakt van wel 15 zeer kleine wijngaarden, deze zijn verspreid over de dorpen Tuchan en Paziols in de Languedoc. Het geheim van deze Fitou zit zeker in de leeftijd van de wijnstokken. De meeste zijn meer dan 100 jaar oud en brengen frisheid, diepte en een mooie textuur aan de wijn. Complex, rond en sappig, met puur fruit.
Domaine Jones Macabeu – De druiven voor de Macabeu komen van een kleine wijngaard, welke hoog boven het dorp Paziols in de Languedoc is geplant. De bodem bestaat uit grote ronde kalkstenen die bekend staan ​​als ‘Poudingues’. De wijngaard wordt beschut tegen de sterke noordenwind door hoge heggen van buxussen en olijfbomen. De wijnstokken zijn minstens 60 jaar oud en worden zorgvuldig onderhouden door onze Katie. Alle druiven worden met de hand geplukt!
Domaine Jones Grenache Noir – Zacht, levendig fruit, pure aardbeien, frambozen en een vleugje zijde met een vleugje garrigue. Deze wijn komt van haar wijngaard onder het imposante Katharenkasteel van Queribus in Maury in de Roussillon waar Katie Jones in 2009 begon. Het is voornamelijk gemaakt van oude wijnstokken Grenache Noir.

Normaal € 95,50. Speciaal voor mijn wijnvrienden € 85,00.