Sauvignon blanc I.G.P Perigord

6,95

Daniel Hécquet, voor mij een fantastische wijnmaker, componeert hier met zijn Sauvignon I.G.P Perigord Blanc een heerlijke echt Franse klassieke witte wijn. Naast de bekende Sauvignon Blanc gebruikt hij ook een beetje Sauvignon Gris die de wijn net dat beetje extra geeft. Mooi droog, spetterend fruit. Heerlijk bij de borrel maar ook salades met geitenkaas of een stukje verse vis.

Sauvignon I.G.P Perigord Blanc

 

Daniel Hecquet hanteert voor zijn wijnen het motto: “le meilleur à la limite du possible” hetgeen betekent: “het beste is het resultaat van het uiterst mogelijke”. Daniel is een gepassioneerd wijnmaker in de Bergerac en tevens één van de grondleggers van de AOC Montravel en Haut-Montravel. Dankzij Daniel’s continue zoektocht naar de perfecte balans tussen bodem, klimaat en druif zijn de wijnen van Château Calabre eigentijds en karaktervol.

“Château Calabre faut le goût”.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Sauvignon blanc I.G.P Perigord PUY 170

Een prachtige wijn met 100% Sauvignon blanc

Het verhaal van de wijn

Daniel Hécquet, voor mij een fantastische wijnmaker, componeert hier met zijn Sauvignon I.G.P Perigord Blanc een heerlijke echt Franse klassieke witte wijn. Naast de bekende Sauvignon Blanc gebruikt hij ook een beetje Sauvignon Gris die de wijn net dat beetje extra geeft. Mooi droog, spetterend fruit.

Heerlijk bij de borrel.

Van Chateau Puy Servain.