Bruma Especial

Oorspronkelijke prijs was: €53,50.Huidige prijs is: €50,00.

Een speciaal samengesteld doosje Bruma Especial van Viña Elena, Jumilla, Murcia uit Spanje van de wijnarchitecten Elena Pacheco en Isio Ramos. In dit doosje twee soorten wijnen: 4 x Bruma Paraje Marín en 1 x de bijzondere Bruma Finca CQ (Casa Quemada) met een culinair cadeautje.

Een speciaal samengesteld doosje Bruma Especial van Viña Elena, Jumilla, Murcia uit Spanje van de wijnarchitecten Elena Pacheco en Isio Ramos. Zij richtten zich op het maken van 100% Monastrell wijnen van geselecteerde DO Jumilla wijngaarden.
In dit doosje twee soorten wijnen: 4 x Bruma Paraje Marín en 1 x de bijzondere Bruma Finca CQ (Casa Quemada) met een culinair cadeautje.

Bruma Paraje Marín
Serveertemperatuur: 15 tot 18 graden (half uurtje in de koeling voordat je de rode wijn gaat drinken)
Kleur: Medium intensiteit, robijnrode kleur
Geur: Elegant met tonen van rode bessen en mediterrane kruiden.
Smaak: In de mond maken het gewicht, de zijdezachtheid en de smaken de wijn superieur in zijn gamma. Paraje Marín is een terroir-gedreven Monastrell met een geweldig karakter en weerspiegelt heel goed zijn oorsprong, de Marín Vallei, zuidelijk deel van de appellatie.
Wijn & spijs: Geweldige wijn bij tapas, sushi, gegrilde zalm, gebakken kabeljauw met tomatensaus, risotto, Arroz y conejo en wit vlees. Ook uitstekend te combineren met de Thaise, Kantonese en Italiaanse keuken.

Bruma Finca CQ
Serveertemperatuur: 15 – 18 graden Celsius (half uurtje in de koeling voordat je de rode wijn gaat drinken)
Kleur: Medium intensiteit, robijnrode kleur
Geur: Gedomineerd door rode bessen, specerijen en krijttonen
Smaak: De wijn is evenwichtig, fruitig en de manier waarop de wijn door je gehemelte beweegt is uitstekend. Een Monastrell-wijn met finesse, souplesse en delicatesse als belangrijkste kenmerken.
Wijn & spijs: De wijn is heel veelzijdig, hij past goed bij elk soort vlees en ook bij visgerechten die zijn opgemaakt met sauzen. En natuurlijk een heel goede wijn voor tapas en borrelhappen.

Normale prijs is € 53,50, maar nu voor maar € 50,- bij je thuis gebracht.